Boek

Dit boek doet iets met je.
Het is gevuld met dromen, wensen en wijsheid.
Een verhaal dat jou herinnert aan jouw essentie.
Aan de liefde die je bent.
Een boek dat leeft.

Het slaat haar armen om ieder mens dat op haar pad komt. Het laat je reizen door zoveel laagjes om precies hier thuis te komen. Om jou te herinneren aan het licht dat in ieder celletje van jouw zijn leeft. Je wordt herinnerd aan de wijsheid van het licht.

Het heelt, verzacht, inspireert en helpt jou landen. Voor ieder mens is er een speciaal stukje tekst, een woord of een beeld dat oplicht. Ik kan niet voorspellen wat voor magisch spektakel zij voor jou in petto heeft. Het is de zuivere klank van jouw ziel waar dit verhaal zich in liefde mee verbindt.
Als zij je roept, dan voel je dat.

Daisy Buytelaar


“Het verhaal over leven dat ik nooit ergens zo las en waar ik al zo lang naar zocht zonder het te weten!”


“Ik ben een levend wezen en neem je mee op reis naar het licht. Het licht in jou, het licht in de wereld, het licht. Want wat is nou licht? Wat doet dat met jou? Voor jou? Voor ons allemaal? Waar zit het licht of waar zit zelfs het licht knopje? Wat kun je allemaal met licht?

Ik neem je mee. Naar een nieuwe innerlijke wereld. Naar een nieuwe tijd in jou. Op weg naar een nieuwe tijd van samen.

Ik neem je mee aan de hand, als je besluit te springen. Op onderzoek. Op avontuur in jezelf. Alles opnieuw bekijken, bevoelen, beluisteren. Alsof je alle ingrediënten opnieuw in een grote pan gooit en er een nieuw magisch elixer tevoorschijn komt.

De woorden en zinnen zijn niet gewoon gedrukt op papier, plat vertellend.

Achter, voorbij en in de woorden vind je jouw waarheid, jouw verhaal, jouw licht.

Naar levende wezens kun je luisteren! Dus deze afstemming op het boek is geschreven door Sylvia van Once Upon A Soul!


Daisy Buytelaar schrijft in haar debuut over de ontdekkingsreis naar haar ware ik. Nadat de ziel van haar toekomstige dochter contact met haar maakte en zichzelf aankondigde voelde zij zich nog niet klaar voor het moederschap. Zij had zich van jongs af aan afgesloten voor de wereld van energie. Om zich voor te bereiden op het dragen van haar dochtertje koos zij zich weer te openen voor wonderen en te onderzoeken wie zij werkelijk is. Er ging een wereld van spiritualiteit, magie, psychologie, kosmische wetenschap, biologie en andere levens voor haar open. De vrouw die zij dacht te zijn, bleek maar een fractie van wat zij werkelijk is. Na het schrijven van het laatste hoofdstuk stond haar een magische verrassing te wachten: de dochter uit de sterren was in haar buik geland en in mei 2021 is Bloom geboren! Daisy onderzoekt het leven met veel passie, plezier en nog veel meer liefde! De wonderen die zij beleeft is precies de reden waarom zij naar deze planeet kwam. Om te vertellen over het licht dat echt in alles leeft! Vanuit haar pure verbinding met de aarde, haar dochter, de sterretjes en alle voorouders ontstaan verhalen die mensen helpen helen, transformeren en de diepste liefde te voelen. Zij nodigt je uit om in haar gouden veld te stappen en thuis te komen in jezelf.Laatste bladzijde net gelezen. Een beetje weemoedig dat het uit is, maar ook zo mooi. Elke keer als ik het oppakte ontstond er een glimlach en warmte in mijn hart.“

Haar aanwezigheid in de kamer, in de ruimte, in mijn tas of het weten dat zij er is, is gewoon heel mooi. Ik ga je eerlijk bekennen, ik heb nog niet heel jouw boek gelezen. Ik heb stukjes gelezen, wanneer ik me geroepen voel, en juist dat maakt het zo verdiepend.

“Dankjewel voor jouw lieve mooie licht en magische boek, dat je mij herinnert hebt aan het oneindige liefdevolle licht wat ieder mens in zich heeft.”

“Ik ben nu aan het lezen in je prachtige boek en telkens schiet ik vol van de liefde, herkenning, erkenning en de schoonheid. Het neemt mij mee op een innerlijke reis. Wat had ik dit nodig om te mogen lezen, dank je wel dat deze woorden van liefde opnieuw in mijn leven kwamen.”