Ervaringen

De sessie bij Daisy is heel bijzonder en waardevol voor mij geweest. Ik vind het moeilijk om er woorden aan te geven, omdat het een gevoel in mij is. En dat gevoel wat ik heb sinds ik bij haar ben geweest is, heb ik nog nooit eerder ervaren. Iets essentieels, iets dieps, iets groots en tegelijkertijd iets kleins is geraakt: mijn werkelijke Zijn. Alsof mijn Ziel zich liet horen en gehoord werd. Ik ben goed zoals ik ben, er hoeft niet meer ‘gewerkt te worden’ aan mezelf. Ik ben er al…De sessie heeft me echt diep geraakt (Vivianne).

Ik had gekozen voor het kinderwens moment. Daisy voelde vooraf precies aan wat ik nodig had. Ze gaat heel liefdevol te werk en nam echt de tijd voor mij. Het was een heel persoonlijk en bijzonder moment (Bastienne).

Ik mocht een lichtbehandeling ontvangen van magische Blooming Daisy in haar Lichtpraktijk. Gouden Handjes heeft ze. Ik heb er helemaal rode koontjes van, alles stroomt weer lekker. Daisy voelt en ervaart terwijl zij je lichaam aanraakt. Alle verschillende delen die ze bij mij zag mochten genoemd worden en opnieuw door mij erkent. De vleugels, het oog, het Hart, de zeemeerminnenstaart, de wijsheid, alles komt samen in dit menselijke lichaam. Het was fijn om dit bevestigd te krijgen. Het is weer geactiveerd, soms is dat nodig. Een activatie. Het voelde heel liefdevol en licht. Ik was heel moe toen ik aankwam, maar sta nu weer te sprankelen. Dank magische vrouw! Echt een cadeau voor je ziel dit (Zaripha).

De sessie was heel fijn. Ik voelde me veilig en gerust gesteld, gezien en gehoord. Ik voelde weer even waar het leven echt om draait, dat het goed is zoals het is en dat ik alles gewoon mag ervaren (Tes).

Mijn sessie bij Daisy in de Lichtpraktijk was zó fijn. Zo liefdevol en zacht. Zo ontspannen. Next level ontspannen, op een veel dieper niveau. Als mama van 2 kleine kindjes had ik dit zó nodig.

Daisy zorgde ervoor dat ik mij er geheel aan kon overgeven. Mijn lichaam zakte helemaal weg in de bank. Door de lichte aanraking van Daisy werd het op bepaalde plekken heel warm. Ik voelde het letterlijk weer gaan stromen in mijn lichaam. Zo fijn om mijn lichaam weer écht even te voelen. Mijn lichaam wilde mij iets vertellen. Hiermee raakte Daisy de kern, mijn kern. Doordat zij dit benoemde kreeg dit voor mij een hele andere en nieuwe lading. Dit was ergens ook zo verhelderend.

De sessie had van mij nog wel uren mogen duren. Ik heb mij in tijden niet zo ontspannen gevoeld. Zo bijzonder om samen de kracht van de stilte te ervaren. Wat een cadeautje! Dankjewel lieve Daisy (Joni).

De behandeling van Daisy was vanaf het begin erg ontspannen. Het uur was binnen no time om en het voelde alsof ik lag te slapen, maar me toch bewust was van alle aanrakingen. Daarbij kon ik alle gedachten totaal van me af laten glijden. Interessant ook om achteraf wat te horen over wat Daisy voelde stromen in mijn lichaam. Aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar diepere ontspanning en tegelijkertijd diepere kennis over het eigen lichaam (Antoine).

Een stuk ontspanning op een manier zoals ik die niet eerder heb meegemaakt. Het was echt heerlijk en heel rustgevend en precies wat ik op dat moment nodig had in mijn zwangerschap. Een hele fijne en bijzondere ervaring! (Kirsten)

Ik kan bijna niet uitleggen hoe FIJN het is & hoe DANKBAAR ik ben om dit van je te horen en te krijgen. Dit is precies wat ik NU nodig heb. Ik vind het allemaal bizar mooi en merk dat ik een stuk rustiger ben (Zwangerschap).

Mijn ervaring bij Daisy in de Lichtpraktijk was erg bijzonder. Met lichte aanrakingen en stromende energie bracht Daisy kleine knelpuntjes onder de aandacht en maakte ze me bewust van wat er in mijn lichaam speelt. Zonder met Daisy te spreken, voelde zij wat ik voelde. Ik was stil, maar met haar woorden liet ze weten wat ze voelde. Ze gaf kleine adviezen aan de energie die door mijn lichaam stroomt. Na de sessie praatten we nog wat bij. Het meest speciale was toen dat Daisy heel goed kon aangeven wat ze voor mij voor ogen had. Dit paste heel goed bij mijn ervaringen in het dagelijks leven. Dit gaf een fijn, magisch en veilig gevoel. Zonder te praten, elkaar begrijpen. Je bewust zijn van jouw lichaam en energie in het hier en nu. Om zo sterke gevoelens over het leven en de wereld een plekje te kunnen geven (Jill).

Stel je eens voor…Je mag liggen op een heerlijk zacht bedje. Over je heen ligt een warme deken. Die precies zo ligt dat jij je veilig en gezien voelt. Zodat je opent en precies dat mag ontvangen wat jij nodig hebt.

Dan mag je je ogen sluiten en gaat Daisy met haar handen over je lichaam bewegen. Het voelt heel fijn gedragen, drijvend op een kalme zee. Zacht en koesterend. Ondertussen is er een hele conversatie en uitwisseling gaande tussen jou hele wezen en Daisy. Kletspraatjes op alle lagen. Waarbij delen van jouw wezen en je lichaam eindelijk vanuit alle rust gehoord en gezien worden.

Dat arme hoofd wat het zwaar te verduren heeft gehad. Want het werd als behoorlijk lastig gezien. Terwijl alles wat de wens van het hoofd was om jou nog meer jezelf te laten zijn en te laten doen waar je zo intens goed in bent en bovenal heel blij van word. Ook was je even vergeten dat onder de soms wat zware donkere dekens er zich een heel lichtfestijn bevindt.

Dansende lichtjes vrolijk en krachtig. Geduldig wachtend op het moment dat ze weer beleeft worden in het leven als mens hier op aarde. Alles wordt opgeschud heel teder en vol met liefde. In alle rust en ruimte dwarrelt alles weer op de juiste plek, blinkend en opgepoetst, zelfs nieuwe ontdekkingen staan te trappelen om beleeft te worden. Met een diepe zucht en een grote glimlach kom je weer tevoorschijn. Kruip je onder de deken uit en stap je met beide voeten weer stevig op de grond

Je bent er weer. Helemaal geland in jouw Z I J N. Heel fijn en kalm, diep verankerd in je lichaam. Zoveel zin om in de wereld te duiken met alles aan en verbonden. Zelfs je mooie hoofd want wat is ze waardevol. Precies dit kan je beleven bij Daisy in haar lichtpraktijk. Zo fijn, bijzonder en bekrachtigd💫 (Sylvia)