#10 Zin in SAMEN!

Alles open gooien. Het licht volgen. Strooien met sparkles en de JOY omarmen. 

Een nieuwe mama zijn en tegelijkertijd ontwaken, herinneren, omarmen, activeren, ZIJN. 

Voor mij start een nieuwe periode van ondernemen vanuit het hart. Creëren vanuit het hart. Herken jouw licht in mij was een katalysator, een landingsgestel, om hier vanuit mijn ware essentie vorm te geven aan het leven. In andere woorden: om te leren wie ik ben en te doen waar ik heeeeeeel blij van word. Zo simpel. En vanuit die overtuiging, ik weet wie ik ben en waar ik blij van word, ben ik afgelopen weken gaan voelen. Wat wil ik doen? Hoe wil ik openen? Hoe wil ik verbinden? Wat mag er ontstaan. Een stemmetje zei: ja leuk, maar eerst dat en dan pas dat. 

Want als je wel geld hebt, dan kan je het terras helemaal naar je wens maken en mooie planten kopen. Tot een innerlijk stemmetje zei: “joehoe zaadjes zijn niet zo duur. En misschien duurt het wat langer, maar dat gevoel van overvloed kun je al ervaren vanaf het moment dat jij je handen in de aarde stopt en met liefde dat zaadje gaat verzorgen. Misschien duurt het een hele hele poos voordat dat zaadje uitgroeit tot een prachtige plant, maar volgens mij ben en blijf je hier nog wel even en je hoeft maar uit het raam te kijken om de magie aan het werk te zien”.

Ik ontvang diepe inzichten op zo een simpele manier en daardoor ga ik echt geloven dat heling uitnodigen in je leven helemaal niet meer zo zwaar en moeilijk hoeft. Het gaat meer om het bewust worden van hoe je je wel wilt voelen en dat ook echt laten zijn. Dan houd het andere vanzelf op met bestaan. 

Maar, dan mag je soms wel eerst dat diepe donker in. Dat enge woud. Ook dat ging gepaard met het dragen en geboorte geven aan Bloom. Verhalen die ik maar niet wilde zien of doorvoelen bleven naar de oppervlakte komen tot ik mij er aan over gaf. Ik kwam er achter dat ik diep in dat woud een kampvuur mocht bijwonen om te luisteren naar de Daisy die daar was blijven wonen en wilde vertellen. Meer hoefde niet. Zij wilde alleen maar haar verhaal kwijt en het was tijd om te luisteren. En dan niet luisteren om vervolgens te denken dat je er iets aan moet doen of dat het iets zegt over wie je denkt te kunnen zijn. Gewoon luisteren en loslaten. 

Het was alles behalve comfortabel en tegelijkertijd lastig om echt alleen maar te luisteren. Maar ik vond diepere liefde voor mijn zelf. Mijn wezen. Voor leven. Gesteund en aangemoedigd door mijn lieve lichtgids op aarde. Mijn licht-familie begint fysieke vormen aan te nemen. Ik kom thuis op aarde. En wow; wat is de puzzel perfect. Ik vind het zo niet normaal mooi hoe alles klopt tot op het kleinste detail.

Afgelopen maanden / jaar dwarrelen er weer nieuwe verhalen om mij heen die vragen om opgeschreven te worden. Heerlijk lichte verhalen die ons opnieuw doen herinneren aan onze vrijheid, onze kracht en onze schoonheid. Over dragen en geboorte geven. Ik ga verder waar deel 1 stopte! En daar word ik zo ontzettend blij van! 

In mij komt een witte leeuw naar de oppervlakte. Een wezen dat in verbinding staat met alle oermoeders van de aarde. Ze ondersteunen mij op mijn pad en waren onderdeel van het geboorte geven aan Bloom. Ik ga daar met liefde over vertellen in mijn nieuwe boek. Om je alvast mee te nemen in de ervaring kun je deze playlist beluisteren. Hij heeft precies twee keer afgespeeld en toen klonk er stilte… Perfect getimed voor de laatste fase. Een oerkracht zette in stilte in een donker holletje enkel verlicht met kaarsjes een prachtige meisje op de wereld. De stilte werd overigens ingevuld door luidruchtig gebrul… 😉  

En ook al die oeroude kennis en wijsheid komt tot leven in mijn boek. Heilige informatie wordt verweven met ons alledaagse leven. Ik schrijf ook in het boek “de nieuwe mens is als de oorspronkelijke mens” en ik ga steeds beter begrijpen waarom! Ik las over sjamanen in Afrika die diepe waarheden verstoppen in verhalen. Zinnen en woorden die zoveel meer voor ons betekenen dan wij ons kunnen bedenken. Daarom zijn mijn boeken magisch. Ze spreken jouw hele wezen aan. Dit boek ontstaat al vanaf het allereerste begin. Overal op de aarde en ver daar buiten plantte ik licht zaadjes en in dit leven zijn al die vruchten rijp om te plukken en aan jou door te kunnen geven. 

Om het boek werkelijk te verwelkomen organiseer ik daarom binnenkort een ceremonie. Voor mij en voor jou. Een moment van diepe verbinding, magie, leven en SAMEN. Licht, puur, open en vol sprankeling. Datum, vorm, prijs en ieder kader nog onbekend, maar daar vast meer over wanneer de tijd rijp is! Voel jij je al een yes hier wil ik bij zijn of misschien een voorzichtige nieuwsgierigheid waar je graag naar wil luisteren? Stuur dan een mailtje naar hello@bloomingdaisy.nl. Je bent meer dan welkom! En meer informatie volgt vanzelf… 

Ik schrijf dit stuk terwijl ik door de kamer wandel met Bloom slapend op mijn borst. Ik vind het echt heerlijk om haar moeder te zijn. Ik herken mijn licht zo helder in haar. En het is zo geweldig om haar nu zo dicht bij me te hebben terwijl de magie in ons leven haar podium pakt. Ze is mijn grootste inspiratie en mijn allergrootste drijfveer. Samen mogen we beleven dat wonderen bestaan! Zin in alles. Zin in samen! 

Veel liefs!