#6 Ze is er!

Ja lieve mensen, het boek waar ik zo van heb gedroomd is er! Al twee weken geleden is zij gebonden en wel afgeleverd en oh wat is ze mooi geworden! De vormgeving is volledig tot leven gekomen en ik ben zo ontzettend trots! Vanuit het niets, het onbekende, heeft een verhaal nu haar fysieke vorm gevonden op aarde, het blijft voor mij zo een magisch wonder.

En een boek dat is gepubliceerd, wordt ook ineens gelezen door andere mensen. Dat was wel even heel bizar, nog steeds eigenlijk! Het was heel gek om Antoine naast me in bed te zien liggen met ‘mijn’ boek. Ondanks dat dit verhaal echt van ons voelt, is het ook een persoonlijk, eerlijk, puur (naakt!) verhaal. Ik geef een kijkje in mijn innerlijke wereld en geef mijn ziel bloot. Dat waar ik in geloof deel ik. Dat wat ik meegemaakt heb ook. Ik deel met de wereld mijn ware ik, terwijl er in de wereld niet altijd ruimte lijkt voor ware-ik’jes.

Ook daarom voelt het zo fijn als ik van andere mensen hoor dat het herkenbaar is. Al is het maar een zinnetje, een woord, het verbindt ons met elkaar. Het boek voelt gedragen door zoveel liefde, door zoveel licht, dat het nu nog voorzichtig haar weg bewandelt op aarde. Niet met een oerknal, of direct met een enorme verkoop, maar zachtjes. Ik vraag mezelf en de lezers om moed, moedig zijn, en kiezen voor jouw ware ik. Dit is niet alleen een ontboezeming van mijn ware wensen, verlangens en gevoelens, maar misschien ook wel van die van jou! Of misschien voelt het voor jou wel helemaal niet als waarheid, maar lijkt het lastig om dat te uiten omdat we nu eenmaal zijn gaan geloven dat onze verhalen overeen moeten komen met elkaar.

Ik geloof dat we allemaal een prachtig lied in ons hart kunnen horen zingen. Ik geloof dat we allemaal een waarheid in ons dragen die ons bevrijdt en vrij laat leven. Mijn waarheid hoeft die van jou niet te zijn, maar ik hoop zo dat dit boek helpt om te onderzoeken wat die van jou is. Zodat we samen in harmonie op aarde kunnen leven, samen, met zoveel smaakjes, kleuren en ervaringen. In de weet dat ons licht-netwerk altijd verbonden is met elkaar. Dus dat het niet uitmaakt of je over het boek moet kunnen zeggen of het wel of niet waar is voor jou.

Ik weet dat dit de kracht van dit boek is. Dat het je hart opent voor jezelf. En dat zodra dit gebeurt, onze harten elkaar vanzelf vinden!

Ik heb namelijk al zulke mooie verbindingen mogen leggen in de afgelopen twee weken. Volledig voorbij het verstand, puur op gevoel. Kippenvel en tranen bij mensen die ik niet persoonlijk ken, maar waarvan ik voel dat ik het boek graag aan ze wil geven. Omhelzingen en openingen bij anderen. Mensen die het boek online voorbij hebben zien komen en direct voelde ‘JA!’ en het op basis van die ja direct bestelde. Die huilden toen ze de doos openmaakten en het gevoel hadden dat zij een oude bekende mochten ontmoeten. Ik kreeg foto’s van madeliefjes toegestuurd, aanmoedigingen van de aarde voor ons! Het is heel bijzonder om mee te maken dat dit boek echt als een engel met vleugels ontvangen en uitgenodigd wordt.

Dat is veel grootser dan mijn ik. En hoewel deze ik persoonlijk, ‘financieel en zakelijk’ verbonden is aan dit boek, vertel ik mezelf steeds dat het heractiveren van harten en het openen van het bewustzijn op aarde ultieme rijkdom is. Het geld dat ik in dit project heb gestopt heb ik eerlijk gezegd zo ontspannen ontvangen, dat het nooit echt zou kunnen voelen als een prestatie van hard werken.

Dat dit boek gedragen wordt door een golf van zachtheid en dat het daardoor in liefde ontvangen kan worden. Zonder verwachtingen, of valse beloftes, maar altijd op het juiste moment! Ik ben hier niet om het boek oude marketing-sluizen of verkoopkanalen in te drukken zodat ik een gevoel van succes kan proberen te ervaren.

Ik ben hier om te leren vertrouwen op een nieuwe manier van creëren, leven en ontvangen. Het boek staat in haar kracht en ondanks dat dat soms spannend is voor me, is dat ook geweldig om mee te mogen maken! Het maakt me nieuwsgierig naar iedere dag en de magie die mag ontstaan. Ik heb mensen in de afgelopen weken lichtknuffels kunnen geven doordat ik op een dag mijn hart besloot te volgen. Die verbindingen zijn mijn ware goud.

Dus een hele grote dank je wel aan het leven, dat mij laat ervaren dat licht reist en opent. Dat het altijd haar ware bestemming vindt. En mag het boek ook bij jou landen? Dan wordt mijn ik’je natuurlijk super blij, en danst ze door de kamer, want het betekent dat Herken Jouw Licht In Mij op een nieuwe reis mag! Dat wat ze me vroeg voordat zij geboren werd: neem je me mee avontuur? Ik wil de magie van het leven ervaren! Hier op aarde!

Voor mij persoonlijk is een periode van naar binnen gaan en voorbereiden op een andere geboorte aangebroken. Dus dat betekent dat mijn social-media apps van mijn telefoon zijn verdwenen (ja, en dat terwijl ik NET een boek heb uitgebracht). Zodat ik heel bewust mijn aandacht op mijn buikje kan richten. Op onze allerliefste baby die straks haar avontuur gaat starten op aarde. En de komende weken zal ik zeker de online wereld blijven bekijken, maar op momenten dat het fijn voelt en niet meer de hele dag door checken of iemand al iets heeft gedeeld of dat er een nieuw boek is besteld. Ik wil de dragende kracht van het Universum haar werk laten doen. Dan kan ik hier op de site verhalen blijven delen vanuit een stromende energie en daarnaast van mijn eigen draagkracht blijven genieten!

Wil je delen wat jij van het boek vindt of wat jullie samen meemaken? Dat kan ook in de LICHTJESPARADE het online gastenboek waar je vrijblijvend kunt delen! Om dat te doen zijn wel jouw gegevens nodig, maar die worden alleen gevraagd zodat we het gastenboek vrij van ongewenste berichten houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.