‘Herken jouw licht in mij’ is een ode aan jouw leven!

Auteur Daisy Buytelaar ontdekt tijdens het schrijven van haar eerste boek ‘Herken jouw licht in mij’ de ware kracht van het licht van de aarde. Ze raakt verwonderd door het zelfhelend vermogen van de planeet en Daisy ontdekt dat zij in een tijd geboren is waarin alles wat zij dacht te kennen getransformeerd mag worden naar nieuw. In ieder mens is een blauwdruk opgeslagen die helpt om, ongeacht de verhalen die jij hebt beleefd, jouw oorspronkelijke vorm terug te vinden. Die blauwdruk vind je in jou, in een ster, een boom, de aarde, het universum. In alles wat is. Daisy begon met schrijven nadat de ziel van haar toekomstige dochter contact met haar maakte. Vanuit deze aanraking van licht tot licht ontdekte Daisy een grote wens in haar hart: een boek schrijven over de reis naar een bewust conceptie moment. Wat zij toen nog niet wist, was dat niet alleen haar dochter, maar ook haar ware zelf door het creatieproces opnieuw geboren zou worden. Zij reist door de wereld van spiritualiteit en wetenschap terwijl zij antwoord zoekt op de vraag: waar komen baby’s vandaan? 

Het boek neemt je mee op reis naar het licht in jou, in de ander en in de wereld. Is het een boek dat zich makkelijk laat begrijpen? Nee, dit is een boek waarin jouw hoofd genoegen mag nemen met een plekje achteraan. Het is een beleving. Zelfs de auteur leert haar boek nog steeds kennen. Ze is net als ieder ander levend wezen dat zich ontwikkelt na de geboorte. Je leert haar iedere dag beter kennen en in ieder moment dat zij een stukje van zichzelf onthult, ga je nog meer van haar houden dan je al deed!

Het boek is een levend wezen en zij geeft diep helende sessies door in jouw leven aanwezig te zijn en je te herinneren aan het zelfhelend vermogen van jouw cellen. Soms vertelt ze een verhaal en soms is ze juist stil. Dan mag je haar gewoon even vasthouden en kan zij alsnog haar werk doen. Of je vertelt haar zelf een verhaal dat automatisch verzacht zodra je het hardop uitspreekt. Het boek is dus niet alleen om te lezen, haar aanwezigheid in de ruimte is ook al heel fijn. Zij straalt een zacht, helend en transformerend licht uit wat je kunt voelen pulseren wanneer je jouw hand op de kaft legt. 

Zij wil zichzelf niet bewijzen, verklaren of uitleggen. Zij wilt zijn en vanuit haar pure aanwezigheid haar ware taak doen. Herstellen wat kapot en gekwetst leek en daardoor de liefde weer laten stromen. Jou herinneren aan de oorspronkelijke klank van jouw ziel. 

Dit boek heeft ervoor gezorgd dat Daisy zich herinnerde wie zij werkelijk is en wat zij op aarde komt doen. Het boek heeft haar de ware kracht van de natuur laten inzien. Daisy haar leven werd daardoor rustiger, sprankelender, meer in balans en er ontstond steeds meer ruimte voor liefde. In samenwerking met haar toen toekomstige dochter is zij gedoken in de kracht van de baarmoeder, de aarde, het lichaam, de geest, de sterren, het water en ga zo maar door. Zij vond licht in alles. Zij liet oude verhalen en ruis los, zodat haar innerlijk licht alle ruimte kreeg om de wereld in te stralen. Hierdoor trad haar ware zelf steeds meer naar buiten. De onbewuste angst die zij had voor het moederschap werd losgelaten en vervangen door een diep vertrouwen. Haar dochter Bloom is in mei 2021 geboren. 

De kinderen die op aarde geboren willen worden werken graag samen met hun ouders in aanloop naar hun komst. Alle geboorte ontstaat vanuit een hele grote formule en soms is er nog wat herstel nodig in bijvoorbeeld de ouders om de formule weer te laten kloppen en een mama zwanger wordt. Helen is voor deze toekomstige aarde mensjes hetzelfde als herinneren. Herinneren dat jij liefde bent. Herinneren dat de grootste wens van een ziel een leven op aarde is. Niet alleen samen met hun ouders, maar ook echt samen met de aarde. Als onderdeel van de aarde. Om samen het licht te helpen groeien. 

De aarde is opnieuw geboren in haar bewustzijn en verbindt zich door alle lagen heen met ons. Zij nodigt heel veel zielen uit om in deze tijd aanwezig te zijn en voor haar te zorgen als een mama. Haar liefde voor geboorte is groots en daarom vinden veel mensen een taak om die liefde voor geboorte in de wereld te herstellen. Hele oude verhalen en patronen worden doorbroken waardoor een geboorte weer een nieuwe en frisse start is. Een creatie van het allermooiste licht.

We gaan herinneren waar het bij bewuste conceptie werkelijk om gaat: liefde! 

Boek bestellen:

Het boek is op dit moment exclusief verkrijgbaar in de webshop van Blooming Daisy (www.bloomingdaisy.nl). Tijdens het maken van het boek is zoveel mogelijk gekozen voor aarde-vriendelijke opties waaronder het gebruik van gerecycled papier. De vormgeving is ontstaan vanuit het hart en het resultaat is een prachtig boek waar het licht van afstraalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.