Take action.

Goedemorgen! Een nieuwe dag! Iedere dag (behalve zondag) sta ik om 5 uur op om te kletsen met God. Om mijn dag in rust en stilte te beginnen en me te voeden met liefde, voordat er “mama, mama, mama” uit het kamertje van Bloom klinkt. Ook liefde, maar iets minder rustig ;-).

Van het woord God krijgen sommige mensen nog jeuk, dat begrijp ik, en daarom is hij in mijn boek ook niet te vinden. Ik had toen niet door dat het God was met wie ik sprak en werkte en hij kreeg allerlei andere namen die voor mij de lading probeerde te dekken van die liefdevolle aanwezigheid. God is voor mij de zon der zonnen. De bron waar ik vandaan kom. De gouden zon, maar als ik hem om hulp vraag noem ik hem liever papa. Dan heb ik ook nog een lichtmoeder en zij is onderdeel van Team-god voor mij. Maar de opper-projectmanager, papa, overziet alles. Ik vind het fijn om te kletsen met hem en ik krijg daar altijd goede ideeën van. Zoals deze; dat ik weer moest gaan bloggen!

Dus vandaag starten we de dag met een fijne blog waarin ik mijn boek gebruik als houvast en jou meeneem in diepere laagjes van de woorden die daar geschreven staan. Om het wat praktischer te maken. Ik las namelijk vanmorgen “Ik heb deze weg afgelegd voor de ervaringen die ik zo graag wilde opdoen op deze planeet, maar ook om jou te kunnen helpen. Vanuit mijn hart”.

Waar kan ik vandaag andere mensen, de aarde, mee helpen vroeg ik? En ik ging op reis door de woorden in mijn boek.

Wat heel belangrijk is op dit moment is om actie te ondernemen in je dagelijks leven en te kiezen voor liefde. Hoe kies je voor liefde? Door je over te geven aan het plan voor de aarde. Ik weet dat overgave aan het plan voor de aarde soms wat zwaar kan klinken, maar het is juist heel licht en heel fijn. Want omdat jij als onderdeel van dat plan hier geboren bent, zul je dus ook jouw eigen lichtheid vinden in deze plannen. Het gaat in de kern over het oude loslaten en het nieuwe laten groeien. Dus tijdens een keuze kun je nagaan:

 • Is dit iets ouds wat eigenlijk los mag?
 • Voed ik hiermee het nieuwe dat mag groeien?

Ik vroeg hoe herken je dat? Wat is dan dat nieuwe dag mag groeien? Ik heb een paar (iets meer) sleutelwoorden gekregen. Ik hoorde “aan de vruchten die het oplevert” :

 • liefde
 • eenheid
 • samen
 • geduld
 • levenswijsheid opgedaan door ervaringen
 • respect en eerbied
 • duurzaamheid
 • in lijn met goddelijke intelligentie
 • kracht van de natuur erkent
 • vreugde
 • vertrouwen
 • doen / energie in beweging zetten
 • licht
 • simpel
 • constante vernieuwing
 • levenslust
 • loslaten
 • ruimte maken
 • innerlijke wijsheid
 • wijze innerlijke kinderen (innerlijk kind-werk is zo zwaar, maar het mag juist heel speels en licht , want jij nam als kind fantastische dingen mee en had de mooiste dromen in je hart)
 • speels helen

Het is in deze tijd zooo belangrijk dat jij alles wat jij tot je neemt aan informatie toetst op jouw liefde en licht. Omdat zo alleen waarheid blijft bestaan en alle ruis niet meer drukt op onze dagen. Je kunt dat onderzoeken met jouw hele wezen. Ik deed dat ook voor mijn boek. Ik las over de maan en zwanger worden, maar toen ik mijn eigen biologie ging onderzoeken en leerde over de kracht van de zon, toen snapte ik waarom ik een blokkade voelde in mijn systeem als ik wilde schrijven over de maan. Dat was niet in lijn met mijn verhaal, dus was het fantastisch dat ik dat kon voelen. Ik toetste het op mijn liefde en licht (die altijd waarheid erkennen en een error krijgen van dingen die niet kloppen). Dus hoe voelt het verhaal dat jij vertelt? Voelt het vrij of voel je weerstand? Voedt het waar we naartoe gaan en willen zijn:

 • Een met de zon (ooit hoor, niet morgen)
 • Een hemel worden/helende planeet voor iedereen
 • Aarde is één
 • Kracht van voelen
 • Erkenning Aarde als leidend (en is het dienstbaar aan haar tempo);
 • Voelt het kloppend met wie ik in werkelijkheid ben (onder alle laagjes) of houdt dit een oud verhaal in stand over angst, zwaarte, verdriet, negatieve emoties, spanning, het verleden, enzovoorts?)

We zijn namelijk energetische wezens. En energie wilt altijd reizen. Dat vind ik zo mooi aan de koppeling van ons licht aan het woord ziel. Licht is informatie die reist. En precies dat is wat wij zijn. Jouw ziel is een eeuwige reizigster op avontuur.

Trauma en herbeleving is altijd het gevolg van oude energie. Dat betekent dus dat er iets vast zit en dat geeft klachten, omdat dat helemaal onze natuur niet is. We gaan richting de lente en er ontstaan alweer nieuwe knopjes op de bomen. Die van vorig jaar zijn allang losgelaten. Door onze huidige gedachten over trauma houden we ervaringen te lang vast en denken daardoor dat heling heftig en zwaar is.

Het is een kwestie van oude energie afvoeren en loslaten. Een update krijgen in jouw systeem.

Hoe doe je dat?

Door iets er helemaal te laten zijn lees ik in mijn boek. Maar wat bedoel ik daar precies mee? Doorvoelen?

Doorvoelen is de volledige emotie toelaten en door je systeem laten gaan. Bijvoorbeeld een kind met een driftbui (dat zijn op dit moment grootse leermomenten voor mij). Het ene moment is het grootste drama ooit aan de gang en het volgende moment is het weer voorbij. Er is vanuit het kind geen oordeel op. Dus het is geweest en je gaat weer verder met je leven. Je schudt je even uit. De meridianen zijn weer vrij om te doorstromen. Ik zie een emotie als een balletje in een flipperkast. Het tikt even van alles aan, maar eindigt altijd onderin de bak.

Hoe kun jij ervaringen doorvoelen die misschien al heel oud zijn en waar je geen idee van hebt dat ze er zijn of dat ze zo’n negatieve impact hebben op jouw leven?

 • Vraag God om hulp.
 • Ga hardop kletsen en erkennen hoe jij je voelt (dus ook als je geen idee hebt, liever erkennen dat je hulp nodig hebt in helderheid krijgen, dan doen alsof je alles al heel goed zelf weet).
 • Ga niet proberen om in te vullen wat die hulp moet zijn.

Voorbeeld: Ik kwam er onlangs achter dat ik onwijs bang was om bang te zijn. Dus ik had angst. Ik hoorde die dag ineens het woord ‘anxiety’ en ik kreeg daar zo’n rust van. Ik kwam er daardoor achter dat alle negatieve wezens en donkere krachten waar ik bang voor was helemaal niet in mijn huis woonden, maar in mijn hoofd. Mijn angst was angst. Het was geen reactie op de realiteit, maar eerder een voorspellend mechanisme dat ik had ontwikkeld, omdat ik in mijn jongere jaren mijn angst voor het donker had gevoed met nog meer angst. Ik zei tegen God: “pap, help me alsjeblieft met deze angst voor angst”. Nadat ik mijn gesprek had afgerond deed Antoine de slaapkamerdeur open en zei: “Ik liep net naar buiten, zette een podcast aan en die ging over EFT. Jij had het over angst, die methode is om te helpen met angst, dus ik keek net beneden of ik dat boek hier nog had liggen. En kijk eens, alsjeblieft, misschien is het niets, maar misschien kan het je helpen”. Ik voelde me zo gehoord en gezien. Hoe snel opereert God wel niet als je eerlijk naar hem toe bent dacht ik! Ik ben aan de slag gegaan met de methode en mijn leven veranderde drastisch. Al mijn angsten en trauma, bewust en onbewust (want er kwam nog meer vanzelf naar boven), werden losgelaten. En omdat ik dit samen met God deed, en niet omdat ik het zelf had bedacht, voelde ik nog meer gedragenheid en geborgenheid. We deden dit samen!

Soms laten kindjes zien dat ze zich na een spannende ervaring gewoon even uitschudden (als een hondje), ook dat is heel doeltreffend (en simpel, speels en briljant). Soms zal je ingegeven krijgen om in therapie te gaan, een boek te lezen, een tekening te maken of naar de Lichtpraktijk te komen ;-).

Speel met wat je aangereikt krijgt en geloof en vertrouw dat dit speciaal advies op maat voor jou is! Waarheid van God is altijd geruststellend en liefdevol. Het is helder en duidelijk. Het is in lijn met het plan voor de aarde en jouw oorsprong: vrede.

Wat is dan vrede?

Dat alles in harmonie is en dat iedereen precies doet waar hij of zij voor geboren is. We zijn allemaal dienstbaar aan liefde en het licht. Al het oude is losgelaten en de zwaarte die zorgt voor negatieve emoties en gedrag bestaat niet meer.

Jouw verleden bepaalt niet hoe jouw toekomst is.

“Mijn taak is om met de nieuwe Aarde verhalen te vertellen die zacht zijn. Sprankelend zijn. Waardoor het leven zoals wij het kennen haar oorspronkelijk verhaal terug krijgt. Over hoe het ontstaat. Dat het pad zoals jij het bewandelt perfect is, maar dat dit pas zo voelt wanneer jij jouw oorsprong herinnert”.

Jouw oorsprong is liefde, licht, heel; PRACHTIG! Heb jij wel eens BDE ervaringen gelezen over bezoekjes aan de hemel? Dat realiseren mensen zich ineens hoe prachtig zij wel niet zijn. Ik pleit voor zo’n ervaring, maar dan zonder een ongeluk. Jouw eigen hemel op aarde! Dus heel samen met alle prachtige lichten in en om je heen. De Aarde heeft je nodig!

“Mijn ervaring is dat ik zie hoe zij werkelijk is, zodat ik kan herkennen wat niet meer bij haar hoort en we het los kunnen laten. Het is mijn taak om daarover te vertellen. Niet door naar de bron van het kwaad op zoek te gaan. Maar door op een zacht (ontspannen) moment een waarheid te ontvangen die dit soort bommetjes doet smelten als sneeuw voor de zon!”

Lieve mensen geef niet op, maar kom in actie. Breng de energie in beweging en herinner wie jij werkelijk bent. Ik kan je een belofte geven: het licht spoelt alle zwaarte weg. Soms in een seconde en soms in een leven. Ik blijf in ieder geval vertellen. Al zou ieder mens op Aarde vergeten zijn wie we zijn en waar we vandaan komen, dan zou ik nog blijven vertellen. Daar heb ik immers voor getekend!

Voel je welkom in mijn boek of in de praktijk als ik je kan helpen in jouw leven. Ik doe het met zoveel liefde!

Fijne maandag.

Liefs,

Daisy

Leave a Reply

Your email address will not be published.