Kinderwens

Een kinderwens! Oh wat is het een bijzonder moment als je ineens voelt een moeder te willen worden. Mijn kinderwens ging gepaard met een andere grote wens: helen in aanloop naar het ouderschap. Ik voelde me zeer verbonden met de term ‘bewuste conceptie’. Helemaal terugkeren naar mijn pure natuur en de kracht van de aarde herinneren in mijn lichaam. Ik ging aan de slag met emotionele blokkades, het herstellen van mijn natuurlijke cyclus, de relatie met mijn baarmoeder en het herinneren van wie ik werkelijk was! Ook stond ik in diep contact met het licht van Bloom, die ik toen nog mijn sterrenmeisje noemde, omdat zij vanaf een plek ergens in de hemel met mij verbond om samen toe te werken naar haar geboorte in de toekomst! Ik schreef er een boek over en nu ben ik hier! Klaar om jou te ondersteunen in jouw eigen reis richting een zwangerschap.

Als je langskomt voor Kinderwens moment, dan starten we door samen te kletsen. Daarin ontstaat vaak al veel herkenning en opening. Daarna ga je heerlijk liggen onder een deken op mijn behandeltafel en gaan mijn handen aan de slag met hun zachte aanrakingen. Als een soort superscanners die jouw celletjes lezen waardoor we kunnen luisteren naar de wijsheid van jouw lichaam en licht. Dit doen we ongeveer 60 minuten. We bespreken daarna het moment met een kopje thee en iets lekkers.

“Daisy voelde vooraf precies aan wat ik nodig had. Ze gaat heel liefdevol te werk en nam echt de tijd voor mij. Het was een heel persoonlijk en bijzonder moment.”

Een kinderwens moment brengt heel veel liefde, herkenning en vertrouwen. Het is als een nieuw begin voor jouw hele wezen. Als een startpunt, thuiskomst, opening en een ontmoeting in jouw ware zelf. Jouw hele zijn krijgt een energetische upgrade. Niet in woorden te vatten, want wat het doet dat voel je. Ik nodig je van harte uit om dat samen te komen ervaren en ontdekken!