De Lichtpraktijk

Ik ben een energetisch therapeut voor het hele gezin en dus alle leeftijden. Ik ondersteun je graag in het leven zoals bij het ervaren van een kinderwens, het ontdekken van wie je nou écht bent, het beleven van een zwangerschap, het voorbereiden op een geboorte, maar ook het verliezen van dierbaren, het verwerken van trauma’s en het herstellen van jouw emotionele welzijn. De Lichtpraktijk ondersteunt je in iedere fase van je leven en helpt je herinneren hoe liefde en vertrouwen voelt. Je kunt hier ervaringen lezen, maar echt iedere behandeling is uniek. Iedere behandeling is precies afgestemd op de persoon die langskomt; een one-of-a-kind super bijzondere ervaring. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Je kunt mailen naar hello@bloomingdaisy.nl en dan plannen we samen het perfecte moment in.

Een Lichtbehandeling
Als energetisch therapeut richt ik mij op het stimuleren van het herstellend vermogen van het lichaam. Door middel van aanrakingen met mijn handen wordt dit vermogen geactiveerd en gaat energie vrij stromen. Dit bevordert het herstel van het lichaam en brengt je in balans. Een Lichtbehandeling is als een energetische update. Je wordt afgestoft en dat is een heerlijk gevoel. Soms komen er wat tranen en een andere keer een diepe zucht van opluchting. Mijn behandelingen zijn speels, warm, zacht, vol humor en altijd gericht op het harmoniseren van jouw lichaam, hoofd, hart en ziel. Je stapt geaard, bekrachtigd, gerustgesteld en vol vertrouwen van de behandeltafel. 

Ik ontdek samen met jou tijdens een behandeling hoe jouw leven weer kan stromen. Soms gaat dat helemaal vanzelf in stilte, maar vaak gebruik ik hierbij ook woorden. Jij mag lekker liggen op de behandeltafel onder een deken met jouw kleding aan, ik leg mijn handen op verschillende plekken en vertel je wat ik hoor en voel. Met mijn zintuigen kan ik de meest subtiele stukjes leven in jou, trillingen, waarnemen. Daar heb ik niets geks voor hoeven doen, zo ben ik geboren ;-). Zitten daar verstoringen of blokkades bij die in de weg staan om het leven vrijuit te laten stromen? Dan ruimen we die op om ruimte te maken voor nieuwe en bruisende levensenergie.

Disbalans
Een disbalans kan op verschillende manieren tot uiting komen op fysiek, energetisch, mentaal en celniveau. Dit kan een zichtbare ziekte zijn, maar ook onderliggend of onzichtbaar leed. Emoties zijn energie en als deze vrij mogen stromen, dan zitten we lekker in ons vel. Blijven emoties onverwerkt in jouw systeem achter, dan kan dat voor het tegenovergestelde zorgen. De stroming van de energie is belangrijk, omdat deze door ons lichaam getransporteerd wordt en fysieke processen (zoals de bloedsomloop) en organen voedt. Negatieve emoties ontstaan en herhalen zich als de energie verstoord is. Een Lichtbehandeling zorgt voor een reset.

Angst zorgt voor de bekende bevries, vlucht of vecht reactie en dat geldt niet alleen voor ons mentale welzijn, maar voor alle cellen van ons lichaam. Als er bepaalde trauma’s worden vastgehouden, dan sta je in een overlevingsstand. Alles komt vast te zitten. Kijk maar naar stress die kan zorgen voor pijn in je schouders. Daarom zorgt de behandeling voor diepe ontspanning, want alleen in een staat van veiligheid ga je ervaren wie je écht bent en kun je heel bewust de liefde ontvangen die jij verdient. 

Signalen kunnen zijn: stress, menstruatieproblemen, angst, slaapproblemen, chronische vermoeidheid, eenzaamheid, woede, onrust, uitbarstingen, pijn, overprikkeling, onzekerheid, piekeren, laagjes zelfbescherming, je zwaar voelen, vlucht- en uitstelgedrag, somberheid of paniek. Soms denken we, ach zo ben ik nou eenmaal of wijten we het aan karakter of een verleden. Daar wil ik mensen graag van bevrijden want deze overtuigingen vormen zich als een harnas om je heen waardoor jouw licht gedoofd in de wereld staat. De natuurlijke verbinding met alles in jou en om je heen lijkt er daardoor niet te zijn en dat kan gepaard gaan met een groot gevoel van eenzaamheid. Jij bent een prachtig mooi puzzelstukje in de grote puzzel die we samen zijn.

Opladen
We gaan natuurlijk niet alleen maar opruimen; we gaan ook opladen! Want dwars door alle ruis heen is jouw licht nog helemaal aan en aanwezig. Altijd en bij iedereen. Tijdens mijn behandeling luister ik en benoem ik wat jij in dat moment mag horen. Ik herinner je er graag aan hoe mooi je bent, wat jouw krachten zijn en geef je inzichten die in lijn met liefde zijn. 

Ook luister ik naar boodschappen die we mogen ontvangen van wie of wat er dan ook die dag aanwezig is voor jou. Een lichtbehandeling is daardoor een feestje en voelt als thuiskomen. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die niet prachtig is, waar geen enorm bad vol liefde voor klaar stond of aanmoediging kreeg als het leven even zwaar voelde. De mooiste momenten worden gecreëerd in de Lichtpraktijk en ik voel me vereerd dat ik dit werk mag doen! 

Donation based
Omdat ik de behandelingen zo zinvol, belangrijk en vooral mooi vind wil ik dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Niet alle portemonnees zijn even groot en ik vind dat dat geen reden mag zijn om geen prachtig moment in de praktijk te kunnen ervaren. Ik bied wel de mogelijkheid om een donatie te doen. In de Praktijk staat een potje of je kunt er een qr-code scannen.  Voel je hierin helemaal vrij om iets te doneren. Het moet niet. Het mag. Je bent hoe dan ook meer dan welkom.

In de ideale wereld werken “regulier” en “alternatieve” geneeskunde samen en versterken zij elkaar. Mocht je in een medisch traject zitten, dan bied ik je graag verzachting en ontspanning als complementaire geneeskunst. Dat kan tijdens zo’n intense periode heel helend of troostend zijn, maar ook heel geruststellend omdat een behandeling je in verbinding brengt met jouw hart, ziel en wijsheid. Het is fijn om vanuit die plek keuzes te kunnen maken.