Lichtpraktijk

In juli 2022 opent de Lichtpraktijk van Blooming Daisy in Den Haag. Op deze plek ben je welkom om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen. Een sessie helpt je om het leven en de liefde weer te laten stromen.

De aanrakingen van Daisy op het lichaam zorgen ervoor dat cellen zich (tot op het diepste celniveau) gezien voelen. Zij vertellen hun verhaal, voelen zich gehoord en daardoor mag het oude los. Dankzij een diepe ontspanning laten zij los wat niet meer dienend is.

Soms houden we in ons lichaam verhalen, ruis of blokkades vast waardoor we disbalans ervaren en ons niet veilig voelen in onszelf en de wereld. We verkrampen, worden gespannen of het leven lijkt als een soort tsunami-golf over ons heen te spoelen. Of we kennen ons licht en liefde heel goed, alleen voelen ons nog niet vrij genoeg om hiermee te doen in de wereld.

Er ontstaat misschien somberheid, een negatieve gedachte of een uitdaging met onze gezondheid. We trekken een harnasje aan uit zelfbescherming en proberen ons staande te houden in de wereld. Maar terwijl we onszelf proberen te beschermen, leggen we ook een laagje om ons licht. We ontnemen onszelf ook van het voelen en ontvangen van de mooiste liefde.

Je mag zachtheid ervaren, liefde voelen en heling ontvangen.

Het is belangrijk dat we onze plek in het ware systeem van de aarde herinneren. In de natuur is zoveel wijsheid te vinden. Via ondergronds netwerken over de gehele aarde helpen en communiceren bomen met elkaar (en ons). De aarde is één, dat betekent voor mij onlosmakelijk verbonden. Elk wezen is uniek en tegelijkertijd onderdeel van een hele grote familie. Moederbomen beheren de voedingsstoffen voor de hele plant-gemeenschap. Zij bewaren verhalen, kennis en wijsheid, voeding, licht en liefde om door te geven aan (nieuw) leven op het moment dat dit nodig is.

Ik ben als die moeder-boom! Als een universele mama aanwezig op aarde.

Ik help je om weer aangesloten te zijn op het licht-netwerk van de aarde. Plekjes die op dit moment zorgen dat de energie niet vrij kan stromen worden gerepareerd.

Want hoe voelt dat? Om jouw ware zelf op aarde te herinneren? Hoe voelt het om onderdeel te zijn van samen en gedragen te worden? Hoe voelt Thuis ook alweer?

Ik voed jou met het puurste licht en de oorspronkelijke klank van alles: liefde! Zodat je (weer) aanwezig bent en ontwaakt in jouw zijn. Jouw pure zijn, jouw ware zelf, die verbonden is en altijd samen.

De zon is draagster van alle kleuren en vanuit mijn verbinding met haar mag ik jou precies de juiste kleuren van energie doorgeven.

Jouw hele zijn bestaat voor mij uit miljoenen kleine wezentjes die graag met mijn handen kletsen en mij als vanzelf naar de juiste plek leiden.

Mijn blauwdruk is mijn licht. Mijn licht creëert een veld. Mijn veld is vol oeroude kennis en wijsheid van het ontstaan, mama-liefde, zachte pastel tinten, gouden engelenlicht, lente, de elementen van de aarde, zonnestralen, speelse en bruisende sterretjes en Elfenstof- en wijsheid. En verder ben ik heel gewoon gebleven 😂

Dus waarom het fijn kan zijn om langs te komen in mijn bubbel van liefde?

 • Omdat je nu heel sterk voelt dat dit de bedoeling is;
 • Of omdat je gewoon nieuwsgierig bent;
 • Om de aarde met jouw licht, liefde en kleur een waar thuis te maken;
 • Om volledig verbonden te zijn met en aanwezig te zijn in jouw hart, lijf, hoofd, ziel en licht;
 • Om het zelfhelend vermogen van jouw cellen toestemming te geven te doen waar zij van nature zo goed in zijn;
 • Om b.v. jouw baarmoeder een warm thuis voor een (toekomstig) baby’tje te laten zijn. Ik ontvang heel graag mama’s met een kinderwens;
 • Om energie die jouw oorspronkelijke blauwdruk, dus jouw mooiste mensen-leven, niet dient vaarwel te zwaaien;
 • Om vanuit diepe rust en ontspanning te herinneren wie jij werkelijk bent;
 • Om nieuwe neurale paden te vormen waardoor trauma heelt. De energie waaraan de zenuwen gekoppeld waren vinden geen houvast meer en deze verbindingen houden op met bestaan;
 • Om je krachtig te voelen in deze turbulente tijden;
 • Om de nieuwe/oorspronkelijke/ware/pure/ongekwetste jij te durven Zijn.

Samengevat: het is alsof jouw hele wezen de zon inadement! Zaadjes die jij in je draagt mogen ontkiemen. De lente in mij, raakt met liefde de lente in jou aan. Mijn boek heet niet voor niets, ‘Herken jouw licht in mij’.

Praktisch:
Je komt bij mij in de praktijk in Den Haag en wordt ontvangen met open armen. We kletsen wat, je neemt lekker plaats op de behandeltafel onder een dekentje (je houdt je kleding aan) en mijn handen gaan aan de slag met hun zachte aanrakingen. Dat duurt ongeveer 60 minuten. Daarna bespreken we de sessie samen, als je behoefte voelt om stil te zijn is dat ook helemaal oké. Ik zal in ieder geval met je delen wat ik voelde en vertellen wat ik aan je mag meegeven. En net zoals op de achterzijde van mijn boek staat:

Ik weet niet wat voor magisch spektakel deze sessie voor je in petto heeft. Als zij je je roept, dan voel je dat!

Voor meer informatie kun je me altijd mailen op hello@bloomingdaisy.nl. Mocht je direct een sessie willen boeken, dan kan dat in de shop. Ik neem dan contact met je op om een datum in te plannen!