De praktijk gaat in 2024 weer open.

In de Lichtpraktijk ontdekken we samen de dromen die jij in je hart draagt. We gaan terug naar de basis. We zorgen ervoor dat jij vanuit innerlijke vrijheid, plezier en vertrouwen gaat creëren. We gaan jouw licht en talent ontwikkelen, zodat je het als een kracht leert inzetten en je daarmee de wereld een stukje mooier maakt. Als je je nu niet thuis voelt in de oude wereld, dan komt dat omdat je hier bent om iets nieuws te bouwen. In de Lichtpraktijk begeleiden we vernieuwers en pioniers.

Het is in deze tijd zeer belangrijk om te herinneren wie jij werkelijk bent. Je wordt daarom in de Lichtpraktijk op holistische wijze begeleid; dat betekent dat ik werk met jouw totale wezen. Lichaam, geest en ziel. Zo krijgt jouw licht de ruimte om hemelse creaties te vormen die van grote betekenis zijn voor de ontwikkeling van de aarde. In andere woorden: je gaat iets maken dat puur en écht is. Zonder concessies te hoeven te doen of te moeten veranderen.

We gaan samen ontdekken wie jij werkelijk bent, waar je goed in bent, blij van wordt en wat God voor jou in gedachten heeft. Zodat je jouw liefde kunt gaan rondstrooien en een licht kunt zijn voor anderen.

Een bezoek aan de Lichtpraktijk is iets om nooit te vergeten. Het is magisch en tegelijkertijd heel down to earth. We fladderen namelijk nergens naartoe: alles wat we nodig hebben is al in jou aanwezig.

Werkwijze

Mijn werkwijze richt zich altijd op de unieke persoon die de energetische behandeling ontvangt. Dat betekent dat de inhoud altijd een verrassing is! In de kern zorgen mijn helende handen voor het harmoniseren van jouw lichaam, geest en ziel. Ze kanaliseren energie en werken als scanners. Je krijgt daardoor een energetische update. Ik hoor woorden, zie beelden en ontvang boodschappen voor jou.

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel. Je draagt comfortabele kleding, je schoenen gaan lekker uit en je wordt toegedekt met een zachte deken. De lichte aanrakingen zijn op het lichaam (van het hoofd tot en met de voeten). Eén sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Tijdens (online) coaching wisselen we samen uit via Skype.

Ervaringen

Vivianne
✿✿✿✿✿

Het gevoel wat ik heb sinds ik bij haar ben geweest is, heb ik nog nooit eerder ervaren. Iets essentieels, iets dieps, iets groots en tegelijkertijd iets kleins is geraakt: mijn werkelijke Zijn. Alsof mijn Ziel zich liet horen en gehoord werd. Ik ben goed zoals ik ben.

Karlijn
✿✿✿✿✿

Een mooie sessie met een prettige energie. Daisy zorgt voor een fijne en rustige setting waarin je helemaal mag zijn met wat er op dat moment in jou is. Heldere woorden die mij vooral herkenning gaven.

Tessel
✿✿✿✿✿

De sessie was heel fijn. Ik voelde me veilig en gerust gesteld, gezien en gehoord. Ik voelde weer even waar het leven echt om draait, dat het goed is zoals het is en dat ik alles gewoon mag ervaren.

Zaripha
✿✿✿✿✿

Ik mocht een lichtbehandeling ontvangen van magische Blooming Daisy. Gouden Handjes heeft ze. Daisy voelt en ervaart terwijl zij je lichaam aanraakt. Alle verschillende delen die ze bij mij zag mochten genoemd worden en opnieuw door mij erkent. Alles komt samen in dit menselijke lichaam. Het was fijn om dit bevestigd te krijgen. Het is weer geactiveerd. Het voelde heel liefdevol en licht. Ik sta weer te sprankelen. Dank magische vrouw! Echt een cadeau voor je ziel dit.

Lianne
✿✿✿✿✿

Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring. Onder de handen van Daisy voelde ik mij veilig en ontspannen. Een moment om echt helemaal naar binnen te kunnen keren. Mijn gevoel mocht er zijn en het bespreken ervan voelde vertrouwd.

Sylvia
✿✿✿✿✿

Alles wordt opgeschud heel teder en vol met liefde. In alle rust en ruimte dwarrelt alles weer op de juiste plek, blinkend en opgepoetst, zelfs nieuwe ontdekkingen staan te trappelen om beleeft te worden. Met een diepe zucht en een grote glimlach kom je weer tevoorschijn. Kruip je onder de deken uit en stap je met beide voeten weer stevig op de grond. Je bent er weer. Helemaal geland in jouw Z I J N. Heel fijn en kalm, diep verankerd in je lichaam. Zoveel zin om in de wereld te duiken met alles aan en verbonden.

Het licht in jou

Als mens start je jouw leven vanaf de conceptie bewust. Het leven start niet pas na de geboorte, al voor de conceptie begint het leven onstoffelijk. Op aarde krijgt dat leven een nieuwe en vaste vorm. Je bent dus al iemand met eigen wensen, dromen, liefde, gevoelens en plannen.

Vanaf jouw allereerste begin op aarde, de conceptie (of daarvoor), kunnen er overtuigingen in jouw wezen ontstaan die ervoor zorgen dat je niet in jouw ware licht de aarde bewandelt. Deze ruis, of donkerte, hoort niet in jouw wezen thuis en daarom ruimen we deze op. Om werkelijk hemelse creaties te kunnen vormgeven is het belangrijk dat jij helemaal in uitlijning met jouw oorspronkelijke blauwdruk bent. Die blauwdruk past namelijk op de blauwdruk van de aarde, die weer op die van het universum en zo door. Jij bent een perfect passend puzzelstukje in de grote puzzel die de totale creatie is!

Tijdens een sessie gaan we terug naar jouw oorspronkelijke licht en ontdekken we wat dit licht in zich draagt. Je komt thuis in jezelf. Weten wie jij bent geeft helderheid in het maken van de keuzes die jouw leven vormgeven. We zorgen dat jij een nieuw begin kunt maken, zodat de koers van jouw leven vol inspiratie, vreugde, wonderen en liefde is.

Energetische therapie


Alles is energie
Alles is energie. Wij dus ook. Wij bestaan uit ontelbaar veel kleine deeltjes die worden gevuld met frequenties (trillingen). De basis van energie is dat het altijd wilt reizen. Vastzittende energie is onnatuurlijk.

Alles wat we meemaken in het leven slaan we op in de kleine deeltjes. Ons lichaam zit dus vol verhalen. Als een gebeurtenis goed wordt verwerkt, dan blijft er een neutrale herinnering achter. De verhalen die we in ons dragen zijn dan harmonieus en vormen onze wijsheid en kracht. Als we een ervaring emotioneel niet goed verwerken, dan blijft er een herinnering achter waar oude energie op zit vastgeplakt. Dit kan bewust of onbewust zijn. Deze energie hoort niet in het lichaam thuis en daardoor voelt de persoon in kwestie zich niet in balans, somber, onveilig of bedreigd. Deze interne beleving zal hij of zij projecteren op de wereld. Het leven stroomt niet.

Helende frequenties
Tijdens energetische therapie werken we op basis van het feit dat alles energie en frequentie is. Denk aan een fysio die een radiogolf apparaatje gebruikt om herstel van weefsel te stimuleren. Energetisch therapeuten doen dit via de handen. De energie, trillingen, komen via de handen van de therapeut in het systeem van de cliënt. Dit zorgt ervoor dat oude trillingen en vastgeplakte oude energie die zorgen dat het leven niet stroomt worden opgeruimd. Ook zijn de frequenties van de woorden die worden gesproken helend.

Lichamelijk proces
In het lichaam gaat door de aanrakingen het parasympatische zenuwsysteem aan dat zorgt voor ontspanning en herstel. De hersengolven bevinden zich tijdens een behandeling in de alfa-staat: deze staat bekend om ontspanning, creativiteit en het loslaten van angsten. Deze hersenstaat is essentieel voor het verlagen van stress. Een verlaging van stress zorgt voor hartcoherentie. Bij hartcoherentie gaat het om de samenhang tussen jouw hartslag en andere ritmen in het lichaam zoals ademhaling. De hartcoherentie beïnvloedt functioneren op emotioneel en cognitief gebied. Alle systemen werken altijd samen en worden aangestuurd door DNA. Dit betekent dat er in iedere cel een recept aanwezig is om deze goed te laten functioneren; het oorspronkelijke verhaal! Daar keren we naar terug tijdens energetische therapie. De natuurlijke staat van zijn en gezondheid. Als je ontspannen bent, dan wordt oude energie vanzelf ontladen. Zo zijn we gebouwd!

Oude energie zorgt voor negatieve emoties.
Hoe komt dat? Nou stel je voor dat jouw maag-darmstelsel jouw ontbijt van vanmorgen niet zou verwerken, omdat jouw maagopening verstopt zit. Jouw ontbijt blijft onderweg hangen en dat gaat voor lichamelijke klachten zorgen. Dat is logisch, toch?

Zo is dat ook met emoties. Die zijn heel menselijk, horen bij ons systeem en worden normaal gesproken vanzelf verwerkt. Maar soms is iets zo groot, of zijn we nog zo klein, dat het ons niet lukt om een emotie te verwerken. De onverwerkte emoties worden vervolgens opgeslagen in het onbewuste deel van de hersenen. De hersenen weten niet dat die emotie oud is en denken daardoor dat het nu nog in gevaar is.

Het voorspellende brein
Het brein werkt voorspellend. Als het iets signaleert dat hem aan de oude opgeslagen pijn herinnert, dan sturen de hersenen hormonen het lichaam in om te kunnen vechten of vluchten. Het lichaam ervaart hierdoor stress, het hart gaat sneller kloppen, het zelfhelend vermogen wordt onderdrukt, we ontploffen of de levensenergie stroomt niet meer. Dit heeft allerlei mentale en fysieke gezondheidsproblemen tot gevolg. Energetische therapeuten ruimen daarom de oude energie op waardoor het totale systeem (het lichaam, het hart, het hoofd en de ziel) weer in balans komt! 

Baby
Het is belangrijk om te realiseren dat baby’s al vanaf de conceptie voelen en emoties ervaren. Hun voelsysteem staat vanaf de start aan. Energetische therapie is daarom zeker voor kinderen aan te raden. Juist omdat zij nog geen woorden kunnen geven door middel van praten is het van groot belang hun emotionele belevingswereld te verkennen. Een energetisch therapeut geeft de juiste woorden aan de energie die in het kind aanwezig is. Het krijgt bestaansrecht. Realiseer je dus ook dat het automatische gedrag dat jij hebt aangeleerd in jouw babytijd (omdat dit toen nodig was om te overleven) er nu nog voor kan zorgen dat jij je niet vrij en gelukkig voelt. Hoe oud je ook bent, terugkeren naar jouw oorspronkelijke staat van zijn is voor ieder mens zeer belangrijk en daar kunnen we met een energetische sessie op iedere leeftijd voor zorgen.