De Lichtpraktijk

In de Lichtpraktijk in het Statenkwartier in Den Haag ondersteun ik vrouwen voor, tijdens en na de komst van een baby. Ik werk met mijn handen en woorden (healing en afstemming). Ik stem me niet alleen af op jou als mama, maar ook op jouw baby. De Lichtpraktijk is er voor (toekomstige) mama’s en vrouwen met een kinderwens!

We onderzoeken samen hoe waarheid in jou voelt waardoor je herinnert wie je bent. Zo kun je krachtig in jouw moederschap staan en in vertrouwen toeleven naar een zwangerschap of bevalling. Krachtig in je moederschap staan betekent ook kwetsbaar, open en eerlijk durven zijn. Over alles wat mooi is, maar ook de dingen die even wat minder gaan.

Dat is het mooie van een Lichtbehandeling. De juiste woorden stappen altijd naar voren om jou verder op weg te helpen. Ik klets met alle laagjes van jou, dus (onbewuste) angsten laten zich horen en die verzachten vanzelf. Zo hoeven er dus geen onnodige blokkades meegenomen te worden richting het zwanger worden en het geven van geboorte. Angsten en onzekerheden toveren we om naar kracht op basis van de stem van jouw innerlijke wijsheid.

Een sessie is er altijd op gericht om LIEFDE vrij door jouw leven te laten stromen! Je krijgt een energetische update en wordt helemaal opgeladen met licht. Zo loop je stralend de deur uit.

Een postpartum moment geeft je de koestering die je verdient na de geboorte. Een bezoekje aan de Lichtpraktijk brengt diepe verzorging en verankering in jouw lichaam. Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt ondersteund. We blijven heel down to earth. Precies waar we moeten zijn.

De Lichtpraktijk is aan huis. De ruimte is ingericht als een heerlijk sereen plekje waar je gewoon even mag ZIJN. Met een kinderwens, met een kleintje in jouw buik of na de geboorte!

Ik neem niet de plek in van verloskundige of vroedvrouw. Ik ben een mooie aanvulling op de (medische) begeleiding die jij al ontvangt.

Donation based
De Lichtpraktijk werkt op basis van donatie. De behandelingen zijn in principe kosteloos, maar mocht je iets willen doneren dan staat er in de Praktijk een mooi potje, je kunt er een qr-code scannen of je kunt later een donatie doen via deze link. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik graag alle mama’s wil kunnen ondersteunen en ik dit een prachtige manier vind om dat mogelijk te maken.