Draagwonder: voor zwangere mama’s!

Tijdens het dragen van jouw kleintje is een lichtsessie een groot cadeau voor jezelf! De veranderingen waar je als mama doorheen gaat worden met zoveel vreugde ervaren door jouw lichaam, jouw ziel, jouw hart en jouw hoofd. Je wordt gedragen en jouw hele wezen is zo dankbaar om dit avontuur met jou te mogen beleven. Dat is wat jij je mag herinneren tijdens een lichtsessie in de praktijk.

Een sessie helpt je om (nog) helderder in contact te staan met de behoeften van jouw lichaam tijdens het dragen. Om mee te stromen tijdens deze transformatie. Je wordt verwelkomd in een bad van liefde, speciaal voor jou! Jouw kleintje is heel liefdevol aanwezig en dat geeft vertrouwen. Jullie zijn samen.

“Een stuk ontspanning op een manier zoals ik die niet eerder heb meegemaakt. Ik voelde mijn benen eindelijk écht ontspannen. Het was echt heerlijk en heel rustgevend en precies wat ik op dat moment nodig had in mijn zwangerschap. Een hele fijne en bijzondere ervaring!”

Eventuele angsten of zorgen kun je bespreekbaar maken en het is jouw eigen lichaam dat je zal verwonderen met haar liefde en wijsheid. Tijdens een sessie verbind ik me met jou door middel van aanrakingen en woorden. Vaak komen er hele mooie boodschappen door tijdens een sessie van bijvoorbeeld de aarde, jouw kindje of jouw lichaam.

Iedere sessie is uniek dus ik kan niet voorspellen wat er voor jou mag ontstaan, maar wat ik je wel kan beloven is dat je echt tot diepe ontspanning komt en het een moment is waarop jij wordt herinnerd aan hoe mooi je bent.

We vieren samen het aardse draagwonder dat jij mag beleven.

Praktisch:
Je komt bij mij in de praktijk in Den Haag en wordt ontvangen met open armen. We kletsen wat, je neemt lekker plaats op de behandeltafel onder een dekentje (je houdt je kleding aan) en mijn handen gaan aan de slag met hun zachte aanrakingen. Je kunt het zien als soort energetische zwangerschapsmassage, maar dan voor jouw hele wezen! Ik heb een speciaal kussen waar jouw buik op kan rusten, want het is vooral belangrijk dat jij je heel comfortabel voelt. De sessie duurt ongeveer 60 minuten. Daarna bespreken we het samen, maar als je behoefte voelt om stil te zijn is dat ook helemaal oké. Ik zal in ieder geval met je delen wat ik voelde en vertellen wat ik aan je mag meegeven. Gevuld met liefde en vertrouwen laat ik je dan weer gaan!

De kosten voor deze sessie zijn 99,- EUR.Geurkaars als cadeautje
In aanloop naar de sessie ontwikkel ik een geurkaars afgestemd op jou! Deze kaars krijg je mee als cadeautje en kun je gebruiken als tastbare herinnering aan dit bijzondere lichtmoment. De geur brengt je terug bij jezelf en neemt je weer even mee in de verwondering. Heel fijn ook om onderdeel van bijvoorbeeld een geboorte altaartje te maken!

Ik gebruik pure etherische olien die passen bij een zwangerschap en biologische sojawax. Helemaal zwangerschapsproof dus!

Contact:
Heb je vragen of wil je deze sessie als cadeau aan iemand die je kent geven? Neem dan contact met me op via hello@bloomingdaisy.nl. Ik hoop tot snel!