Over Blooming Daisy

Daisy Buytelaar (22-01-1991) is energetisch therapeut, coach, spreker, auteur en oprichter van Blooming Daisy. Zij neemt op een unieke manier de stoffelijke en onstoffelijke wereld waar. Hierdoor is zij in staat om mensen te inspireren met informatie die je doet geloven in iets dat groters is dan wijzelf. Door mensen op alle lagen (hersenen, hart, lichaam, licht en universeel) van informatie te voorzien groeit dit geloof. Daisy combineert het bovennatuurlijke met het praktische. Zij verweeft wetenschap met spiritualiteit. Blooming Daisy’s werk inspireert en herinnert mensen aan de dromen, de ideeën, de plannen, de liefde, de oorspronkelijke talenten, de wijsheid en de innerlijke kracht die zij naar de aarde hebben meegenomen.

“And she continued to see the world not as it is, but as it could be, if only you believe in courage, and kindness, and occasionally, just a little bit…of magic.”
– Cinderella

De nieuwe aarde

Daisy is een echte wetenschapper en doet met grote fascinatie voor de aarde haar onderzoekswerk. Zij is hier om de aarde en al haar levensvormen te verkennen. Een van haar doelen is om nieuwe kennis beschikbaar te stellen. Zij gelooft dat als we onze veerkracht, creatiekracht en verbeeldingskracht vanuit ons hart inzetten, dat we samen hemel op aarde kunnen scheppen.

Als moeder verkent zij samen met haar dochter Bloom het leven op een vernieuwende manier en geniet daar enorm van. Daisy is van mening dat wij kunnen leren van onze kinderen en zij is ervan overtuigd dat kinderen niet als een blanco vel geboren worden, maar al gevuld zijn met wensen, dromen, liefde en plannen. Als ouders mogen wij onze kids begeleiden terwijl wij hun eigenheid aanmoedigen en hun puurheid beschermen.