Postpartum

Je hebt een kindje gekregen, gefeliciteerd! Je bent in een prachtige fase van jullie nieuwe leven samen belandt. Misschien zit je op een roze wolk en misschien valt dat best mee. Ik noemde mijn kraamwolk een Regenboogwolk, want letterlijk alle kleuren van de regenboog kwamen voorbij. Van diepe somberheid, van grootse verliefdheid, van diepe dankbaarheid tot rouw. En dan zeggen alle mama’s altijd, maar ik ben wel heel blij met mijn kindje hoor! Ja natuurlijk, dat grote wonder wat nu in je leven is, is ook fantastisch. En mocht dat nog even niet zo voelen, dan heb ik er vertrouwen in dat dit uiteindelijk goed komt. Als je namelijk papa, mama en kind wordt samen, dan betekent dit dat jullie lichtjes ja tegen elkaar zeiden. Dus geef jezelf de tijd om te herstellen, te helen, te verwerken (en te genieten). Geef jezelf de ruimte voor alles wat er maar wil zijn! Dat mag je beleven bij mij. Iemand die even voor jou zorgt. Naar jou luistert. En met haar aanrakingen jou ondersteunt in de genezing van jouw lichaam.

Als je langskomt voor postpartum moment, dan kletsen we even en ga je daarna liggen op mijn behandeltafel. Mijn dekentje is zacht, het kussen is zacht, de ruimte is sereen. Er is RUST en vrede. Het voelt alsof mijn handen omhuld worden met de veren van een engel en die leg ik met liefde even op je neer. De energie die vastzit gaat weer stromen en dat geeft een gevoel van ontspanning. Dit doen we ongeveer 60 minuten. Na afloop kletsen we nog samen en geef ik je mee wat jij mag horen en in je hart mag sluiten voor je naar huis gaat.

Je ligt op een behandeltafel (onder een dekentje met jouw kleding aan) en ik raak met mijn handen jouw lichaam aan. Daarbij hoor ik woorden en luister ik naar hetgeen wat jouw lichaam aan me vertelt. De energie gaat weer stromen, emotionele/energetische blokkades lossen op en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt ondersteund.

Een postpartum sessie is er op gericht om jou te verwelkomen in een bad van liefde. Om na alle zorg voor je kleintje zelf even wat verzorging te mogen ontvangen. Het is heel ondersteunend en dragend. Voor iedere mama. De mama’s die wel een roze wolk ervaren, maar ook de mama’s bij wie dat niet zo is.

Ging de bevalling anders dan je hoopte? Voel je daarom misschien rouw? Misschien voelde je je niet gehoord? Gezien? Gedragen? Was het heftig en wil je er eigenlijk gewoon niet meer over praten? Heb je (onverwacht) medicatie toegediend gekregen? Heb je het idee een gejaagd gevoel en gespannen gevoel hieraan te hebben overgehouden? Dan kan een postpartum sessie je helpen om dit te verwerken en weer in je natuurlijke balans terug te keren.

Het maakt niet uit hoelang geleden je bent bevallen, als je voelt dat je langs wilt komen, dan ben je meer dan welkom. Ik zorg met heel veel liefde voor jou!