Blooming Daisy

Schrijven doe ik in verbinding met liefde. Ik open mijn hart, luister en laat de woorden door mijn handen stromen. Als schrijfster ontvang ik kleine aanwijzingen zoals een woord of een beeld en ga daarmee aan de slag.

Zo word ik iedere keer meegenomen door de inspiratie die zich aandient en weet ik nooit van tevoren wat er op papier verschijnt!

In de Lichtpraktijk doe ik hetzelfde, ik laat de mooiste liefde via mijn wezen naar dat van jou stromen.

Waar wetenschap en (oorspronkelijke) spiritualiteit elkaar ontmoeten; daar werk ik het liefst! En als je daar je hart mee verbindt, dan worden wonderen werkelijkheid.

De aarde is een nieuwe tijd ingeslagen en wij mogen haar volgen. In mijn beleving mogen wij nu voor haar zorgen als een mama, zodat haar nieuwe bewustzijn alle rust en ruimte krijgt om te groeien. Zodat zij van binnen naar buiten toe kan vernieuwen. Net zoals jij en ik dat doen.

We mogen leven, beleven, genieten en helen. Er verschuift van alles, er opent zoveel en er komt momenteel veel oud zeer aan het licht. We leven wat dat betreft in een fantastische, maar ook roerige tijd.

Ik ben hier om te vertellen over liefde, geboorte, (nieuw) leven en licht. Om te helpen de aarde een thuis voor iedereen te maken. Maar ook om verhalen te verzachten, zodat we in leven kunnen meestromen en gaan doen vanuit innerlijke vrede. Vanuit liefde.

Ik herinner mensen met mijn creaties aan het prachtige, stralende en unieke licht dat zij zijn. Ik breng mensen opnieuw in verbinding met onvoorwaardelijke liefde. Ik schreef ‘Herken jouw licht in mij’ ter voorbereiding op de komst van onze dochter. Een boek waarmee je op reis gaat naar het licht in jezelf en leert vertrouwen op jouw licht en het licht in de wereld!