Filters
Done
 • 22,00

  Toen ik in 2018 het licht van ons toekomstige kindje bij me voelde wilde ik me voorbereiden op haar komst. Ik voelde, heel diep van binnen, dat er een taak voor mij was weggelegd in het toeleven naar een magisch conceptie moment. Ik heb mijn zelf levensvragen gesteld en ben op onderzoek gegaan. Hoe kan het dat ik een toekomstig kindje kan voelen? Waarom vind ik dat heel bijzonder, onvoorstelbaar en tegelijkertijd heel normaal? Waar komen baby’s vandaan? Waar kom ik vandaan? Hoe word je zwanger? Hoe leer je onvoorwaardelijk liefhebben? Wat heeft mijn kindje straks nodig van mij als mama? Hoe ontstaat een ster in de kosmos? Hoe werkt echo-locatie bij walvissen? Hoe zit dat nou met fotosynthese?

  Ik vond antwoorden door de reguliere wetenschap omtrent conceptie en baby’s te koppelen aan de onzichtbare wereld. Ik leerde dat er geen scheiding is tussen een spirituele of een biologische kinderwens, want alles is verbonden. Zo herschreef ik mijn eigen geboorte verhaal en maakte ik ruimte voor een puur, schoon en nieuw hoofdstuk voor mijn ware ik en ons gezin.

  Dit onderzoek naar leven creëerde een veld van pure liefde. En dat veld heb ik kunnen vertalen naar een boek. Het helpt je om op onderzoek te gaan in jezelf. Je vindt het licht in jezelf, in de ander en dat brengt samen. In dat gouden veld kom je thuis.

  Dit boek is met liefde voor de aarde gemaakt, zelfstandig uitgegeven door Blooming Daisy en exclusief verkrijgbaar op www.bloomingdaisy.nl.

 • 10,00

  Een Wonderlichtje om jezelf of iemand anders eraan te herinneren dat je altijd kunt kiezen voor licht! Laat je verrassen door de geur, haar kracht en doe een wens! Dit is niet zomaar een kaarsje… Help je mee om het licht in de wereld aan te zetten? Kaars van biologische…