Filters
Done
 • 27,50

  “Het is een prachtig boek wat al van alles in werking zet door het vast te houden! Het is prachtig geschreven en het boek geeft je echt het gevoel mee dat alles goed is zoals het is. Iedere keer opnieuw geeft het rust en maakt het me bewust van de heelheid van ieder moment.”

  Auteur Daisy Boogaard (Buytelaar op de kaft) ontdekte tijdens het schrijven van ‘Herken jouw licht in mij’  haar ware zelf. Zij schreef het boek in verbinding met de ziel van haar toen toekomstige dochter. Zij verweeft spiritualiteit en wetenschap tot sprankelende teksten die de harten van lezers raken. De nieuwe kinderen van de aarde hebben boodschappen voor hun (toekomstige) ouders in dit boek geschreven. De auteur heeft tijdens het schrijven de puurste energie, onvoorwaardelijke liefde, door haar handen het papier op laten stromen. Die energie kun je al voelen door het alleen vast te houden.

  Tijdens het schrijven van dit boek werd een groots plan voor de aarde geopenbaard: we gaan hier de liefde voor geboorte herstellen. Een van de elementen daarvan is de conceptie. De vraag die aan de start van dit boek stond was: hoe nodig je een kindje bewust uit in jouw leven? Dit boek neemt je mee op een magische reis door de aarde, het menselijk lichaam, oude verhalen, de hemel en het licht.

  Het boek inspireert, de woorden brengen nieuwe inzichten en je kunt de energie voelen. Dit boek is geschreven voor moeders en vrouwen met (of zonder) een kinderwens. Het is uniek in haar soort en de eerste van een reeks.

  Duurzaamheid is voor Blooming Daisy belangrijk. Voor dit boek is gebruik gemaakt van 100% gerecycled papier. Het wordt verstuurd in een doosje van graskarton en geleverd met een prachtige kaart gemaakt van gerecyled landbouwafval.