ZIJN

9 maanden lang draag jij jouw kleintje met zoveel liefde. Jouw hele zijn staat in het teken van het helpen groeien van nieuw leven. Een periode die zo kwetsbaar en krachtig tegelijk is. Waarin je wordt uitgenodigd te vertrouwen op de aarde. Te vertrouwen op de kracht van het nieuwe leven in jouw buik.

De kraamtijd staat in het teken van de verzorging, de koestering en het wennen aan het leven buiten de buik. Voor zowel baby als ouder. Het landen van jouw nieuwe rol als papa of mama. Het fysieke herstellen. Het leren kennen van wie dat nieuwe mensje is. Het is thuiskomen in een nieuwe stand. Terwijl jouw kindje groter groeit begint langzaam de wereld weer om jouw aandacht te vragen. Misschien moet je zelfs na drie maanden alweer aan het werk. Dat ultieme samenzijn, die symbiose, is volgens jou nog niet klaar om verbroken te worden en toch is dat precies wat er van je gevraagd wordt. Je bent nog steeds vol van het wonder dat net geland is, maar de wereld lijkt alweer door te gaan.

Hoe fijn zou het zijn om samen met jouw wondertje terug te kunnen stappen in dat pure samen zijn? Waarin de tijd weer even stil staat. Waarin alle lichtverbindingen die ervoor hebben gezorgd dat jullie samen zijn een fysieke vorm aannemen? Dat zogenaamde dorp waar iedereen het over heeft! Om daar onderdeel te zijn van een cirkel? Een dragende cirkels vol mama’s en baby’s. Waarin je niets anders hoeft dan te ZIJN. Even weer samen, even weer die focus op de rust, de zachte energie, het beleven van dit nieuwe leven. Een momentje van samen genieten.

Vanuit mijn verlangen te verbinden met gelijkgestemde mama’s en met Bloom samen magische belevingen te ervaren is ZIJN ontstaan. Gewoon even heerlijk, fijn, samen zijn in een cirkel vol met leven. Een cirkel vol andere mama’s die het net als jij verdienen om samen met hun baby te genieten van samen. Gedragen door ongelofelijk veel liefde en licht. Samen alle zintuigen ontdekken. Geur, kleur, geluid. Wij hoeven onze kinderen niets te leren. Wij mogen met hun samen beleven. De aarde tot leven wekken en voelen. In een cirkel van ZIJN.

Op vrijdag 8 oktober gaan we starten met de allereerste editie in Den Haag. Je koopt jouw ticket in de webshop. In deze eerste editie zal KLANK centraal staan. Jullie zijn samen meer dan welkom!